Prima editie a Ultramaratonului caritabil “100 for children” va avea loc pe 31 Mai 2014!

Suntem de parere ca intotdeauna poti face mai mult pentru comunitate si mai ales pentru copiii mai putini norocosi care au nevoie de ajutor pentru o viata mai buna. Pe 1 Iunie este Ziua Internationala a Copilului si ne-am gandit ca ar fi frumos ca aceasta zi sa o dedicam cu adevarat copiilor si sa atragem atentia si sprijinul si catre cei orfani si abandonati, nu numai asupra copiilor nostri!

Si pentru ca ne place sa alergam ne-am gandit sa ii vizitam la ei acasa, in alergare, sa le aratam ca sunt importanti si ca merita orice efort din partea noastra, pentru ca ei sa aiba sansa unui viitor mai bun!

Desi este un ultramaraton, 100 for children, este un maraton accesibil pentru ca se poate alerga si in stafeta de 5 alergatori, important fiind ca echipa sa parcurga cei 100km pana la destinatie! Principalul scop al evenimentului insa este strangerea de fonduri pentru cauza sustinuta, aceasta fiind singura “competitie” si adevarata provocare a fiecarui participant!

100 for children nu este doar despre alergare, ci si despre compasiune, despre implicare, despre constientizarea realitatilor cu care se confrunta acesti copii, de aceea dupa ce cursa se termina vom participa impreuna cu copiii la un foc de tabara, vom manca impreuna cu ei, vom dormi in tabara lor, ne vom bucura impreuna de ziua lor si vom trai o experienta minunata!

Va asteptam sa va alaturati acestei experiente deosebite, fie ca participant, fie ca donator, fie ca simplu sustinator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.