Roxana Muraru

Alergam pentru viitorul copiilor nostri

Haideti sa o ajutam pe Alexandra si pe prietenii din Asociatia Pro Vita in actiunea lor de strangere de fonduri pentru copiii orfani din Valea Plopului.

O facem atat pentru ea cat si pentru a ajuta la construirea Centrului social din Valenii de Munte unde peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață, muncesc si se pregatesc sa fie utili societatii din care fac parte.

In data de 27 mai eu si alti trei prieteni vom participa in echipa Alexandrei la stafeta de 5×20 km din cadrul Ultramaratonului 100 for Children, un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Un mic gest facut acum de voi va contribui la formarea unor oameni, sa nu uitam ca viitorul lor este in mainile noastre iar viitorul nostru este in mainile lor.