Gabriel Benciu

gabriel benciu

KILOMETRI pentru VIITOR!

Anul acesta va fi a 3-a oara cand voi participa la aceasta minunata cursa. In cele doua dati anterioare, nu am avut curajul sa trec de 42 de KM :). Lucrurile s-au schimbat intre timp pentru ca am reusit, in decembrie anul trecut, o cursa tare muncita de 60 KM(multumesc cu aceasta ocazie, dragi prieteni, pentru sustinere!).

Ultramaratonul “100 for children” este o cursa in care nu exista start sau finish, nu exista premiul 1 sau 2… esti doar tu cu tine si cu o cauza extrem de nobila – copiii de la Valea Plopului. Este evenimentul in care te pui intr-o situatie din afara confortului personal, pentru unii noua, pentru altii veche, dar aceasta situatie intra in contact direct cu inima si cu dorinta personala de a ajuta semenii ce nu sunt la fel de norocosi ca multi dintre noi. Acest efect il au copiii parintelui Tanase, iar daca dansul a reusit si reuseste din anii 90 si pana azi sa construiasca un loc cu peste 400 de suflete si sa ii creasca si ingrijeasca asa frumos, e de datoria noastra sa-l ajutam sa continue cu ce putem.

Va urma o perioada de antrenamente extrem de grea pentru a reusi sa ajung in forma de a avea pretentia de a atinge pragul de 100 KM, dar cel mai mult imi doresc sa ating pragul de donatii de 2000 de lei, ce sigur imi va da aripi mai ceva ca bautura energizanta! ๐Ÿ™‚

Va rog sa ma ajutati in aceasta misiune!