Andrei Gherasim

andrei gherasim

Alerg 100 km pentru copiii de la Valea Plopului

Poate va intrebati de ce am ales sa alerg prima mea cursa de 100 km intre Bucuresti si Valea Plopului?

Sunt doua motive pentru care am ales aceasta cursa, primul si cel mai importan este scopul acestui concurs, mai exact sa ajut copiii din Valea Plopului! Asociatia ProVita gazduieste peste 400 de suflete care au urgent nevoie de ajutorul nostru, aici vorbim despre copii din familii cu mari probleme sociale; copii abandonati in spitale cu deficiente, in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial; copii ai strazii, recuperati si in curs de reintegrare precum si tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani.
In al doilea rand prin acest ultramaraton vreau sa imi dovedesc ca pot sa ma autodepasesc,iar cine a alergat macar un maraton(42km) stie cat de dificila este o cursa ce trece de acest prag! Va fi o lupta continua cu mine si voi incerca sa castig aceasta batalie avand mereu in minte ca la finish ma vor astepta cu aplauze toti acesti copilasi minunati!

Pentru a avea o educatie si un viitor mai bun, copiii din Valea Plopului pot fi ajutati si de voi printr-o simpla donatie! Faceti-le cunoscuta cauza!